AKTUELT

Aktuel udstilling

Hårbøllekunstnere

Næste udstillere i Hårbøllehuset, Frances Harvalik og Franco Sirugo,sidstnævnte kendt som Ciccio, kan sætte meget på deres CV, bl.a., nok lidt ukendt, 2 dokumentarfilm: "Felix Verden og "Revet ud af tilværelsen",som de sammen stod for i starten af deres ophold i Danmark.

Men efter ankomsten til Hårbølle, kom der gang i bronzestøberiet, hvis resultater dukkede op på udstillinger rundt i Sydsjælland. Samtidig var der gang i stenhugning og maleri, som man også kunne se på udstillingerne.

Dertil havde de et stort gedehold med fabrikation af oste, der også resulteredei"Gedekalenderen",der kan findes på de fleste biblioteker, ligesom Frances bidrog med en af de 12 sider i"Urtekalenderen",evighedskalenderen fra foreningen Land&By,som er kendt i hele landet. De to mødtes på Oskar Kokoschkas maleskole i Østrig, hvorfra de sammen tog på et 5 års ophold i Mexico inden turen gik til Danmark, først København, og så som "first movers"i det kreative landsbyliv, som det efterhånden blev til i Hårbølle.

Held og lykke og tillykke med udstillingen !

Bent

Mordbrand og kærlighed

ForfatterenAsta Olivia Nordenhofi samtale med manuskriptforfatterNikolaj Scherfig om Penge på lommen og Djævlebogen- de to første bøger i det planlagte syvbindværk,  der har mordbranden på Scandinavian Star som omdrejningspunkt. Et ambitiøst projekt om penge, vold og kærlighed