HÅRBØLLEHUSET

smileyHårbølle Sommercafe 2021 

 

Hårbølle Sommercafe nyt 1. 
Lørdag den 5. var der møde om Hårbølle Sommercafe 2021, og hovedformålet var at få besat ugerne og arbejdsopgaverne. Det lykkedes langt hen ad vejen, så nu er der blot et par ledige dage vi skal have besat. Men det var et rigtig fint møde, fuld af optimiske. I kan se vagtplanen herunder. 


Men først lige en kommentar  om vores situation omkring huset i dag.: 

Nu hvor vi skal i gang med en ny sæson af Hårbølle Sommercafe er det værd at tænke på hvorfor vi alle sammen bruger energi på at lave mad, passe kasseapparat, koge, brase, lave regnskaber og gøre rent. For 4 dage siden overgik Huset fra K/S’et til Den Levende Landsby ApS, som HOB ejer.
Uden Sommercafeen var vi aldrig kommet så langt. Nu er Kommanditisterne købt ud, K/S’et er lukket og Foreningen ejer selv huset! Det er da en tanke, der giver mod på at svinge gryder, tallerkener og opvaskebørster igen.
Der er endnu et par ledige dage i perioden hvis nogen har tid, lyst og lejlighed til at give den endnu en skalle.  Bestyrelsen
 

vagtskema bredt

Tryk for pdf.version 

Vil du være cafevært på en af de ledige dage, eller hjælpe til en af de andre dage, skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Som de tidligere år vil dagens værter være glade for at der ved lukketid komemer nye kræfter til som kan klare rengøringen af lokalerne og toiletterne og gulvet i køkkenet. Det er godt, når man har været i gang flere timer med at kokkerere og sælge. 
Her er en plan over rengøringen. Send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. hvis du vil skrives på en eller flere rengøringstjanser. 

REngøringsskema sommercafe 2021 A

 Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.