HÅRBØLLEHUSET

Tilmeld dig ugentligt nyhedsbrev.

* obligatorisk
*
 

Her kan du læse om kommende arrangementer på Scene 1 i 2020. 

SCENE1 25102020 Udsolgt

 

 25 oktober 2020 - kl. 15.00

MICHAEL SCHØNWANDT
- int. dirigent
Kun på SCENE1
"Musikken har dirigeret mit liv"
Den danske dirigent, der har dirigeret verdens fineste orkestre - Wiener Philharmonikerne, Berliner Philharmonikerne, London Symphony Orchestra, Philharmonia Orchestra, Orchestre de la Suisse Romande og Concertgebouworkestret i Amsterdam - kommer til scene1.
Finest tænkelige musikalske ledsagelse leveres af den fremragende pianist Alexander McKenzie.
Billetpris 150 kr.
Reservation: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
-eller mobil 2127 7654
​​
Koncertsted: Hårbøllehuset
Michael Schønwandt på SCENE1
Hvis du er til klassisk musik, kan du ikke have undgået at støde på et dansk navn blandt de kendte og internationalt etablerede dirigenter: MICHAEL SCHØNWANDT.
Han kommer til scene1 og fortæller om sit liv i musikkens verden - i hele verden. 
Dette eksklusive arrangement er skræddersyet specielt til denne lejlighed, og der venter gæsterne en stor oplevelse. 
Han har dirigeret en lang række af verdens førende symfoniorkestre som Wiener Philharmonikerne, Berliner Philharmonikerne, London Symphony Orchestra, Philharmonia Orchestra, Orchestre de la Suisse Romande og Concertgebouworkest i Amsterdam. Han har dirigeret opera på Covent Garden, operaen i London, Opéra de Paris, Wiener Staatsoper og i Berlin, Hamborg og Stuttgart. 
I 1987 og 1988 dirigerede han ved Festspillene i Bayreuth.
Fra 2015 er Schønwandt chefdirigent for Opéra et Orchestre National de Montpellier i Frankrig, hvor han lige netop i disse dage er aktiv.

Som "sideman" denne eftermiddag har Michael Schønwandt, for at tilføje levende musik, allieret sig med den fine pianist ALEXANDER MCKENZIE.
Han har mange solokoncerter og kammermusikopførelser bag sig. Som medlem af Trio Vitruvi med den på Møn fødte violinvirtuos Niklas Walentin høstede trioen allerede i 2014 den første succes ved Meckelnburg-Vorpommern festivalen. Året efter, i 2014, vandt Trio Vitruvi førstepriser i såvel DRs Kammermusikkonkurrence som Jurmala International Chamber Music Competition i Letland.

Det bliver altså en eftermiddag med historier og anekdoter fra musikkens verden krydret med levende musik af fineste karat.

For at alle kan føle sig trygge i disse coronatider, overholdes alle restriktioner strengt. Dette medfører naturligvis meget reduceret tilhørerantal.
Der er således ret få billetter tilbage, så de interesserede skal være hurtige til at reservere billetter hos

SCENE1 via Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. (eller på mobil 2127 7654).

Arrangementet finder sted i Hårbøllehuset
SØNDAG 25.OKTOBER KL 15
UDSOLGT
Man kan altid finde alle informationer på www.scene1.eu
 
 
 
 
 
 
 
 

25102020