HÅRBØLLEHUSET

vis1Fra Visionsdagen
På det første bestyrelsesmøde den 27/11 efter Visionsdagen gennemgik vi begejstret de mange forslag, ideer og tilkendegivelser fra deltagere på visionsdagen den 3/11.
Her kommer et sammendrag af de 3 plancher, som fortsat hænger i Hårbøllehuset til almindelig inspiration.
Udgangspunktet for det hele er: Foreningens § 3. Formålet er at styrke og udbygge fællesskabet i Hårbølle og Omegn, at medvirke til Hårbøllehusets fortsatte beståen og at igangsætte og udvikle aktiviteter af interesse for alle generationer i Hårbølle og omegn.
Lørdagscaféen er fortsat et centralt aktiv i vores fælleskab. I cafeen kan man mødes på tværs af generationer til uforpligtende kaffemøde og inspirerende samtaler. Og der er også plads til børnene! For at styrke lørdagscafeerne er der allerede nu taget initiativ til at samle og koordinere kræfterne. Der er mange ideer til aktiviteter, der kan knyttes til Lørdagscafeerne som f.eks. -strikkecafé, fælles garnsamling -bagagerum-salg -tøjbyttedag -backgammon Lørdagscafé kan også være bestyret af en gruppe børn med hjælp fra deres voksne.
Fredagsbar og Onsdagssuppe m.m. er der fortsat også rigtig, rigtig mange der viste interesse for. Endnu en idé var en fællesmiddag med sang/leg for børn inden maden. Madlavnings -og bagekursus blev også nævnt som en spændende fællesaktivitet. Og ’Hårbølle spiser ude’ arrangement: langbord fra Hårbøllehuset til Savværksvej en solskinsdag.
Huset er også for børn og ideerne var mangfoldige: børneteater, Fastelavn, Halloween-arrangement, sommer-sæbekasseløb, skateboard, rulleskøjte, HIP HOP dans, musik for og med børn, Julefest.
vis2OG alt det andet spændende vi også kan gå i gang med. Her kommer frit fra plancherne: -Tegneworkshop for alle generationer over flere lørdage. Focus på at lære at tegne. -Bridgeaften -Aftenskole, historiefortællinger -SY-cafe´…sy hynder til de nye stole. -Kalkning: både at ’lære det og gøre det’ til foråret (Hårbøllehuset) -Quiz-aftener på tværs af generationer -Æblemosteri -Fodbold-tv,  VM sommeren 2018 -Korsang -Husorkester Vil du høre om Lørdagscafé så kontakt Ingelise mobil 2728 0786 Vil du høre om
Kor så kontakt Kirsten 6080 1666 Vil du høre om
Fredagsbar så kontakt Kristina 3120 2115 Vil du høre om
Kalkning så kontakt  Kenneth og Niels Vollerup 6072 7241 Vil du høre om
Sommer Sæbekasse-løb så kontakt Carsten og Christian 2386 0522
Vil du byde ind med noget, der ikke er nævnt her så kontakt Ingelise og Kirsten Kig forbi og se plancherne, der stadig hænger i Hårbøllehuset. Tag kontakt til dem, der har skrevet deres telefonnummer ved en aktivitet. Og så er det bare at gå i gang! Som medlem af Hårbøllehuset er der (næsten) ingen begrænsning for, hvad der kan lade sig gøre i vores store hus. Bliv inspireret og vær med i fællesskabet i og omkring Hårbøllehuset.
På bestyrelsens vegne
Kirsten og Ingelise
vis3vis4