HÅRBØLLEHUSET

Tilmeld dig ugentligt nyhedsbrev.

* obligatorisk
*
 

Vejrudsigten

cafe-15072013Medlemsskab

HOB er en kulturel forening, som drives helt og holdent for private midler. Foreningen har klaret sig langt hen ad vejen for private midler. På det seneste er der modtaget bidrag fra Fanefjord Sparekasses Fond og Vordingborg Kommune. Og tak for det.

Økonomien hænger sammen via diverse indtægter i huset fra Sommercafeen, Lørdagscafeer, udlejning, arrangementer og ikke mindst via medlemskontingenter. Vi har idag over 150 hustande som medlemmer og de bidrager væsentligt til foreningens drift.

Ved at benytte menupunkterne kan du få orientering om kontingent og blive medlem af HOB i Møns Nye kulturhus.

Medlemskontigentet opkræves i begyndelsen af året og fra 2017 via en email opkrævning udsendt til registrerede medlemmer, og det er vigtigt for kasserererens arbejde, at de udsendte oplysninger benyttes ved indbetalingen.

Hvis du vil være medlem af HOB skal du sende en mail til Ida Holst på email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Så vil du høre fra kassereren snart herefter. Vi har nu udsendt årets girokort, og opfordrer så mange som muligt til at betale deres kontingent snarest.

Kontingent kan betales således. 

1. Netindbetaling til konto i Møns Bank:  0644-1031066. VIGTIGT: skriv jeres navn som meddelelse til modtager ved netoverførslen (ellers bliver I ikke registreret som medlem). Ingen kontanter til banken, da der opkræves 40 kr. i gebyr. 
2. MOBILE PAY til 53920. (jo det er rigtigt 5 cifre Også her er det vigtigt at I noterer navnet i bemærkningslinien, så vi kan krydse af ud for det rigtige navn).
Kontingent for hele 2021 er:  500 kr. for en husstand og 250 kr. for en person. - Og I er selvfølgelig meget velkomne til at donere et større beløb, som går ubeskåret til drift af Hårbøllehuset. Håber I ta'r vel imod een af disse betalingsmuligheder. Er I i tvivl, så kontakt endelig undertegnede.
 
3. Kontant ved at kontakte Johnni Buch, tlf. 51235068.
 
med venlig hilsen  
Hårbølle- og Omegns Beboerforening
Rita Nielsen, kasserer tlf. 60671172

PS!! Hvis I ikke ønsker at være medlemmer mere, så send venligst en meddelelse herom, så vi kan få ajourført vore lister og ikke mere sender beskeder til jer. Og det letter arbejdet betydeligt.