HÅRBØLLEHUSET

Kulturhuset på Møn

Tilmeld dig ugentligt nyhedsbrev.

* obligatorisk
*
 

Vejrudsigten

sidecafe1Kontingent 

HOB er en kulturel forening, som drives helt og holdent for private midler. Foreningen har klaret sig langt hen ad vejen for private midler. På det seneste er der modtaget bidrag fra Fanefjord Sparekasses Fond og Vordingborg Kommune. Og tak for det.

Økonomien hænger sammen via diverse indtægter i huset fra Sommercafeen, Lørdagscafeer, udlejning, arrangementer og ikke mindst via medlemskontingenter. Vi har idag over 130 hustande som medlemmer og de bidrager væsentligt til foreningens drift.

Medlemskontigentet opkræves i begyndelsen af året vi og fra 2017 via en email opkrævning udsendt til registrerede medlemmer, og der er vigtigt for kasserererens arbejde, at de udsendte oplysninger benyttes ved indbetalingen.

Hvis du vil være medlem af HOB skal du sende en mail til Ida Holst på email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Så vil du høre fra kassereren snart herefter. Vi har nu udsendt årets girokort, og opfordrer så mange som muligt til at betale deres kontingent snarest.

 opkrævning er nu  send i særskilt mail

Denne orientering til HOBmedlemmer.  Benyt bare en af betalingsmulighederne.
Kære medlemmer
Igen i 2018 opkræves kontingent  alene via mail .
I bedes senest 28. februar 2018 have indbetalt kontingentet.  
I har følgende muligheder for indbetalingen:
1. Netindbetaling til konto i Møns Bank:  0644-1031066. VIGTIGT: skriv jeres navn som meddelelse til modtager ved netoverførslen (ellers bliver I ikke registreret som medlem). Ingen kontanter til banken, da der opkræves 40 kr. i gebyr. 
Kontingent for hele 2018 er:  400 kr. for par, 200 kr. for enlige. -
Og I er selvfølgelig meget velkomne til at donere et større beløb, som går ubeskåret til drift af Hårbøllehuset.

Håber I ta'r vel imod een af disse betalingsmuligheder. Er I i tvivl, så kontakt endelig undertegnede.

med venlig hilsen  
Hårbølle- og Omegns Beboerforening
Rita Nielsen, kasserer
tlf. 60671172
PS. Hvis i ikke ønsker at være medlemmer mere, så send venligst en meddelelse herom, så vi kan få ajourført vore lister og ikke mere sender beskeder til jer.