HÅRBØLLEHUSET

Kulturhuset på Møn

Tilmeld dig nyhedsbrev.

* obligatorisk
 

sidecafe1Kontingent

 

HOB er en kulturel forening, som drives helt og holdent for private midler. Foreningen har klaret sig langt hen ad vejen for private midler. På det seneste er der modtaget bidrag fra Fanefjord Sparekasses Fond og Vordingborg Kommune. Og tak for det.

 

Økonomien hænger sammen via diverse indtægter i huset fra Lørdagscafeer, udlejning, arrangementer og ikke mindst via medlemskontingenter. Vi har idag over 130 hustande som medlemmer og de bidrager væsentligt til foreningens drift.

Medlemskontingentet for 2016 på kr. 400,- for familiehusstande og kr. 200,- for husstande med 1 person betyder at, vi fortsat kan bevare huset som samlingspunkt. Det er muligt at tegne et individuelt medlemsskab, som koster det halve af et husstandsmedlemsskab. Det kan tegnes af enlige såvel som af personer, hvor kun en person fra husstanden ønsker medlemsskab. Og alle er velkomne.

Medlemskontigentet opkræves i begyndelsen af året vi og fra 2017 via en email opkrævning udsendt til registrerede medlemmer, og der er vigtigt for kasserererens arbejde, at de udsendte oplysninger benyttes ved indbetalingen.

Hvis du vil være medlem af HOB skal du sende en mail til Ida Holst på email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Så vil du høre fra kassereren snart herefter. Vi har nu udsendt årets girokort, og opfordrer så mange som muligt til at betale deres kontingent snarest.