HÅRBØLLEHUSET

Høst Møn 2019  Følg Høst Møn 2019 på Facebook Her

seneste nyt

pr. 20.7.2019

Der er nu lidt over en måned til Høst Møn i weekenden den 30. og 31. august. Vi vil gerne minde alle i Hårbølle om, at man som lokal kan købe én-dagsbilletter til 200 kroner for fredag og 300 kroner for lørdag. Prisen for en partoutbillet er 595 kroner, og det er inklusive camping. Vi sælger børnebilletter til 150 kroner for 2-12-årige. Yngre børn er gratis, ældre børn koster fuld pris.

Vi regner med at blive omkring 500 voksne, og vi forventer også, at festivalen bliver udsolgt. Som udgangspunkt vil man altid kunne komme ned som lokal og købe en dagsbillet ved indgangen, men vi opfordrer eventuelt interesserede til at købe billet i forvejen. Det vil være en stor hjælp i forhold til generel planlægning, madindkøb og lignende.
Vi har annonceret følgende fire bands siden sidst:
Hostmoen4Mads Mouritz

Mads Mouritz åbner Høst Møn 2019. I år er det 15 år siden, at eneren, spillemanden og sangskriveren udgav sit debutalbum. I den anledning har han samlet et hold af sine nærmeste musikalske venner og spiller en unik koncert på Høst Møn med sange fra alle 8 udgivelser.

Mads Mouritz spiller fredag eftermiddag i selskab med Jacob Funch på guitar (I Got You On Tape, The Late Great Fitz, Lars HUG), Jakob Falgren på bas (Trentemøller, Choir Of young Believers) og Jeppe Gram på trommer (The Hopening, tidl. Vildnis).

Rune Kjeldsen & Jakob Høyer

Hostmoen2Der er guitar og trommer til morgenmad, eller hvor langt man nu er nået klokken 12, når guitarhelt Rune Kjeldsen og tromme-ekvilibrist Jakob Høyer åbner andendagen på Høst Møn 2019.
 
Rune Kjeldsen har en fortid i bl,a. Kira & The Kindred Spirits, Savage Rose og turnerede sidste år med CV Jørgensen. Jakob Høyer har spillet i The Raveonettes, med Trentemøller og i en masse jazzsammenhænge.
 
Det er to musikere fra øverste hylde, og de kender øen godt. I november sidste år indspillede duoen en optagelse til Møn Sessions.
 
 
Hostmoen1Klezmofobia
Der er dans i kæder og længselsfulde klarinetter. Der er spruttende basbalalajka, vemodig glæde og højenergiske ørehængere. Det er lørdag aften, når Klezmofobia bringer følelsen af østeuropæisk cabarat til Høst Møn 2019.
Det danske klezmerband er berømte og hyldede for deres liveoptrædener, som de har været verden rundt med. Klezmer er en blanding af jødisk folkemusik og sigøjnerjazz, og hos Klezmofobia tilføjes der elementer af polka og surf til den traditionelle musik.
Klezmofobia spiller lige efter aftenmåltidet lørdag.
Ellis May
Ellis May er dyb og dunkel electro, der akkompagnerer både hjertesorg og nattefest. Hun spiller som duo lørdag aften efter Klezmofobia.
Ellis Mays debut-EP udkom i april, og i den forbindelse skrev Soundvenue blandt andet følgende: Hostmoen3a"Ellis Mays futuristiske spøgelsessange er noget ganske særligt, ikke mindst i kraft af danskerens betagende vokal.
Som en søjle af lys i et gotisk univers slynger den sig imod himlen, imens pirrende elektroniske lag luller lytteren ind i en fortættet drøm af længsel og melankoli."

Weekenden 30-31/8 2019 afholder vi musikfestivalen Høst Møn i Hårbølle på Møn. 2018 var første år, og vi ser allerede Høst Møn som den faste tradition, der lukker sommeren ned og runder festivalsæsonen af.

Høst Møn er en sensommerfest. Det er lige dele sweater, elguitar, natbadning og fadølsbar. Der er 10 koncerter, en håndfuld dj's, børneaktiviteter, havelege, havudsigt og høstmåne.

Der er en scene og en danselade. Der er bål og kulørte lamper. Der er langborde og korte barkøer. Og så er der alt det, der sker ind imellem. Vi starter fredag klokken 14 og slutter samme tid søndag.

Endagsbilletter til de lokale
Konceptet er lidt anderledes i år. Vi sælger op mod 500 billetter, og prisen er inklusive musik, to fællesmåltider fredag og lørdag aften samt camping. Til jer lokale har vi lavet endagsbilletter, som er uden camping, da vi jo forventer, at I har jeres varme senge at sove i.
Partoutbillet:  kr. 595,-
Fredagsbillet: kr. 200,-
Lørdagsbillet: kr. 300,-
 
Indtil videre har vi annonceret Chorus Grant og De Efterladte, som er to decideret fantastiske bands, og der er flere på vej – måske også nogle lokale ansigter.

KVALITET I HANERNE OG HØJTALERNE
Baren er fortsat billig og fuld af gode sager fra vores samarbejdspartnere. Vi serverer øl fra BRAW og Nørrebro Bryghus og gin fra Isle of Møn Spirits – det hele er så økologisk, at man bare kan hælde det ufortyndet i sig.

Vi går op i at servere høj kvalitet, uanset om det kommer ud af højtalerne, ud af hanerne eller op på tallerkenerne. Derfor er vores samarbejdspartnere meget vigtige for os, og vi vil løbende opdatere, når vi kender leverandører, menuer, spilleplan og alt det andet.


 

HøstMøn 4Den 13. januar blev der afholdt et orienteringsmøde for områdets beboere. Det vil så vidt vi er oplyst blive gentaget. Vil du læse testen, så tryk på billedet.

 

 

 

 

 

 

HøstMøn 3

Det er en god anledning til at præsentere det første navn på næste års plakat, og vi lægger ud med et brag! Chorus Grant kommer til Hårbølle i 2019, og vi glæder os meget til at se et af de mest originale og velspillende bands herhjemme.

Der forventes nyt album fra Chorus Grant i 2019 som opfølgning til det særdeles anmelderroste Space fra 2014.

Der kommer mere musiknyt i det nye år, og uden at sige for meget, kan vi godt røbe, at der er meget at glæde sig til.

 

 HøstMøn 25 stjerner i Jyllands Posten, 5 stjerner i Gfrock, 4 stjerner i Gaffa. De Efterladtes seneste plade, "Synger dagen ind" fra oktober 2018, har fortjent fået meget fine anmeldelser.

Bandet kommer på Høst Møn 2019, og vi glæder os meget til at opleve deres lydbillede folde sig ud over Hårbølle Strand.
Det er på én gang storladent og lavmælt, når der sættes minimalistisk rytmeboks, moog, mellotron og synth til sanger og tekstforfatter Peter. H. Olesens usentimentale vokal og tekster. Peter H. Olesen er kendt fra Olesen-Olesen, og han kommer sammen med de to musikere Michael Lund og Boi Holm. De Efterladte spiller lørdag eftermiddag.

 

 HøstMøn 1

Det er på tirsdag den 1. januar. at billetsalget til Høst Møn 2019 starter. Der kommer link op her, på begivenheden og på hjemmesiden