HÅRBØLLEHUSET

TIDLIGERE UDSTILLINGER

2011

2012

2013

2014

2015

2016

2017

2018

2019

 

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/4/0/f/harbollehuset.dk/httpd.www/templates/harbollehuset_1119_ca/functions.php on line 196

UDSTILLINGSGRUPPEN VISER UDSTILLINGEN

kommende udstilling "Køkkentegninger" af Susse Fischer


  

INVITATION tegninger 1Hårbøllehusets første udstilling i 2023.                                                                                                                                                         

Hårbøllehuset viser som den første udstilling i 2023 Susse Fischers udstilling KØKKENTEGNINGER i perioden 14 jan til 18 feb. Udstillingen omfatter tegninger fra bøgerne målTID mit allergivenlige køkken og Bordet er dækket med dansk design, en biografi om fem af vor tids største danske designere, Grethe Meyer, Jens Quistgaard, Ursula Munch-Petersen, Erik Magnussen og Ole Jensen.  Til hver af designerne har Susse Fischer komponeret et treretters måltid og illustreret opskrifterne med egne tegninger . Det er disse tegninger og tegningerne fra hendes kogebog målTID, der for første gang kan ses på udstillingen i Hårbøllehuset. På ferniseringsdagen den 14  jan kl 14 vil Susse Fischer holde et kort foredrag om bogen Bordet er dækket med dansk design.

Susse Fischer er arkitekt og designer, og har sin egen tegnestue fischer+design i Bakkebølle, hvor hun stadig er aktiv. Hun har bla. designet Øresundstoget, kabineinteriør til SAS fly, indretningen af Parken og det sociale boligbyggeri Kirstinevang i Egebjergård i Ballerup i samarbejde med kunstneren Per Kirkeby. Hun er syns-og skønsperson udpeget af retten, censor i design på de kunstneriske uddannelser og medlem af Designrådet. I de senere år er hun begyndt at skive bøger om dansk design, og arbejder pt på en bog om danske klassiske design møbler

.

På udstillingen kan man købe original tegningerne fra bøgerne, artprints af disse i et limiteret oplag, plakater designet specielt til udstillingen samt bogen Bordet er dækket med dansk design.

Alle er velkomne.

Med venlig hilsen

Udstillingsgruppen i Hårbøllehuset

Ole Vanggaard, Torben Skov og Ulla Munch-Petersen  

 
UDSTILLINGSGRUPPEN   

V2022 03 09 Ulla Munch Petersen 0ores intensioner, er at fortsætte det arbejdet med kunst og kultur udstillinger i HOB som det tidligere kunstudvalg har lagt grunden ti,l for over 10 år siden.

Udstillingsfaciliteterne i HOBs bygninger er en væsentlig del af Hårbøllehusets kulturelle muligheder. Udstillingerne med åbne ferniseringer har derfor gennem årene i sig selv været vigtige bidrag til husets og Vestmøns nutidige kulturliv.

Det ønsker vi at fortsætte og udvikle, med skiftende udstillinger, som på forskellig vis har en lokal tilknytning.

Udstillingerne kan omfatte billedkunst, skulptur, design, arkitektur, måske videnskabelige eller historiske indslag

Det er for os vigtigt, at udstillingerne fortsat kan være skiftende kunstneriske kommentarer til de aktiviteter der iøvrigt foregår lokalt og i huset.

Koncerter, foredrag, litteratur, film og skuespil, skal kunne virke sammen med udstillingerne. Fester og børnearrangementer hører med til husets kulturforståelse, ligesom det stadig skal kunne være et sted, åbent for at samles om fælles sociale og undervisningsmæssige begivenheder.

De sidste 10-15 års erfaringer har vist, at der er en mulig og værdifuld brug af huset på denne måde. Man kan se udstillingsfunktionen som en lim, der med til at skabe Hårbøllehusets identitet. Den vil vi gerne støtte.

Vi har lagt en plan med en åbningsudstilling udstilling om husets udstillings og koncert begivenheder belyst med  plakater fra hele perioden.(ca 100 stk). Plakater hvor nogle i sig selv er kunstneriske udsagn. Dernæst Planer for en udstilling hvor gruppen får lejlighed til at vise egne synspunkter og principper, for herefter at starte en med skiftende udstillinger med 3-4  om foråret, en sommerudstilling som ligesom sommercafeen især er rettet mod sommergæster og turister, og en 3-4 efterårsudstillinger. En december juleudstilling, der tegner årets udstillinger er en tidligere ide som vi håber at kunne genbruge.

Programmet fremover er ikke fastlagt, men vi modtager gerne forslag, og det vil sikkert også være interessant at se nye arbejder fra nogle af de tidligere 10 års udstillinger!

Det havde været vores håb at kunne begynde allerede i januar 2022, MEN CORONA har fået os til at vente.  Udstilling og gæster hører sammen, og så længe Corona smitten er stadig stigende, må vi nøjes med at planlægge.

For HOBs udstillijngesgruppe, Ulla, Torben og Ole..

 

Du kan skrive til udstillingsgruppen på mail:

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Mål på udstillingslokalet. 

 

HÅRBØLLEHUSET - VINDEBÆKVEJ 48 - 4792 - ASKEBY - MØN