HÅRBØLLEHUSET

Kulturhuset på Møn

Tilmeld dig ugentligt nyhedsbrev.

* obligatorisk
*
 

Vejrudsigten

 

 Scene www.scene1.eu

scene1 - STØRRE INDVENDIG END UDVENDIG
Men en advarsel : Husk, at scene1 er vanedannende!
 
Faktabox.
Tid: Søndag den 7. april kl. 15.00
Sted: Hårbøllehuset, Vindebækvej 48, 4792 Askeby
Entre: kr. 100,- børn halv pris.
Billetbestilling: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - eller 21277654 (ikke sms)
 
Jens Lysdahl i Scene1Jens Lysdal Trio på Scene1
Faktabox.
Tid: fredag den 7. juni kl. 19
Sted: Hårbøllehuset, Vindebækvej 48, 4792 Askeby
Entre: kr. 150,- u. 18 halv pris.
Billetbestilling: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.   - eller 21277654 (ikke sms)
En koncert med Jens Lysdal er altid fyldt med spilleglæde, skæve indfald og god humoristisk kontakt mellem musikerne og publikum. Og et nærvær og en intensitet, der ikke lader nogen gå uberørte hjem.
Jens Lysdal er en engageret, nysgerrig og kvalitetsbevidst musiker, der altid har sagt og gjort hvad der passede ham – i livet, som på scenen.... Jens Lysdal kan man ikke sætte i en ’musikalsk kasse’. Han bevæger sig frit og ubesværet fra roots til vals og videre. Og med den klasse af musikere han omgiver sig med, er det en oplevelse at være med på den musikalske rejse. Når vi møder Jens Lysdal på Scene1 fredag den 7. juni kl. 19 har han Jon Bruland på bas og Andreas Käehne på guiterer og pedalsteel med sig. To garvede musikere, der har ’leveret’ i topklasse til de store danske navne som Linnet, Fenger, Winding, Stærk, Burning Red, Tue West, Krebs, Hush. - You name it! Altså er det en trio, der ’rykker’. Kom selv og oplev dem i Hårbøllehuset på Scene1.
 
har du lyst til at læse, hvad kunstnerne siger om Scene1,
tryk her eller brug www.scene1.eu 
og læs deres egen hjemmeside.