HÅRBØLLEHUSET

Kulturhuset på Møn

Tilmeld dig ugentligt nyhedsbrev.

* obligatorisk
*
 

Vejrudsigten

 

 Scene www.scene1.eu

scene1 - STØRRE INDVENDIG END UDVENDIG
Men en advarsel : Husk, at scene1 er vanedannende!
 
amalie Malling

AMALIE MALLING på MØN

Brahms,
Clara og Robert Schumannn
Prokofiev, Schønberg og Debyssy

Her er chancen for at møde Amalie Malling - en af Danmarks mest fremtrædende klassiske pianister. Det er søndag den 22. sep. kl. 15 på Scene1 i samarbejde med Østmøns Kulturforening. Amalie Malling har spillet koncerter verden over som solist og som kammermusiker – og er blevet tildelt adskillige priser.                                                                   
Siden sin tidlige barndom har klaveret været hendes store passion, og allerede som 17-årig debuterede hun som solist i Tivolis koncertsal. Hun har fået sin musikalske uddannelse hos Herman D. Koppel og andre pianister som Alfred Brendel, og i 1972 blev hun konservatorieuddannet efter sin afsluttende koncerteksamen hos Hans Leygraf. Samme år fik hun 1. prisen i Den Nordiske Musikkonkurrence. Udover at spille koncerter har Amalie Malling siden 1981 været docent på Det Kongelige Danske Musik-konservatorium. Hun har spillet med samtlige symfoniorkestre herhjemme og indspillet en lang række plader, og interessen for ny-komponeret musik har betydet, at en række komponister gennem årene har dedikeret værker til hende.                                                                            

Musik er Amalie Mallings identitet. ”Det er svært at sige, hvor hobbyen er og hvor arbejdet er. Det er jo en passion. Det er der ingen udløbsdato på” siger Amalie Malling. 

Faktabox:
Tid: søndag den 22. sep. kl. 15
Sted: Hårbøllehuset, Vindebækvej 48, 4792 Askeby
Entre: kr. 150,- u. 18 halv pris.
Billetbestilling: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - eller 21277654 (ikke sms)

 
 
 
 
har du lyst til at læse, hvad kunstnerne siger om Scene1,
tryk her eller brug www.scene1.eu 
og læs deres egen hjemmeside.