HÅRBØLLEHUSET

Kulturhuset på Møn

Scene www.scene1.eu

scene1 - STØRRE INDVENDIG END UDVENDIG
Men en advarsel : Husk, at scene1 er vanedannende!

.............................

OG Scene 1's næste arrangement    
  

releacekoncertStor release koncert med Mads Mouritz

 Vi er meget begejstrede for at kunne præsentere en nu lokal musiker og så endda på et nyt spillested for Scene1.   Det er glædeligt, at der er flyttet flere unge familier til egnen og blandt dem også musikere, der sikkert vil komme til at sætte deres præg på musik- og kulturlivet her.      Mads Mouritz Gjellerod flyttede til Møn for knap et år siden og befandt sig så godt her, at der er kommet en smuk cd ud af det.    Den er indspillet sammen med Jacob Funch fra 'I Got You On Tape' i et lille hus på Ympehavevej og produceret af den lokale musiker, lydteknikker og barndomsven fra Jylland, John Fomsgaard.    Med sig har Mads Mouritz sine musikervenner, og de danner sammen 'Mads Mouritz og Hælerne'.    Det er en gruppe, der har spillet sammen gennem flere år, og ved koncerten den 7. august kl. 15 har de inviteret Kim Menzer med, kendt fra  Burning Red Iwanhoe, der i øvrigt spillede på Scene1 for tre år siden for fuldt hus.  Det særlige ved dette Scene1- arrangement er også, at det finder sted i SAFTSTATIONEN, tidligere kaldet Damsborg.   Stedet bliver gennemrenoveret af de nye ejere, og allerede nu kan der spilles koncerter.   Rummene fremstår rustikke, og akustikken er helt fin. Yderligere kan Saftstationen rumme et større publikum, hvilket der ved nogle arrangementer kan være behov for.   'Hårbøllehuset' vil dog stadig være 'stedet', hvor Scene1 er at finde. Det er cosy og intimt og egner sig glimrende til en række at de spændende arrangementer i fremtiden.

Mads Mouritz indleder sin turné med release koncerten helt lokalt i Saftstationen.   Det synes vi i Scene1 er rigtig skønt.

Venlig hilsen Kirsten Fahnø

Tid: søndag den 7. aug. kl. 15

Sted: SAFTSTATIONEN, Fanefjord Kirkevej 35, 4792 Askeby

Entré: kr. 100,- unge u. 25 år halv pris

Reservation: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller mobil 29213171


Har du lyst til at læse, hvad kunstnerne siger om Scene1, så tryk her eller brug www.scene1.eu og læs deres egen hjemmeside.