HÅRBØLLEHUSET

Kulturhuset på Møn

 Scene www.scene1.eu

scene1 - STØRRE INDVENDIG END UDVENDIG
Men en advarsel : Husk, at scene1 er vanedannende!
PSX 20181105 221344
 
Dynamisk duo på  Scene1
 
Det er den engelske singer-songwriter Ana Silvera og den danske violonist Bjarke Falgren, der danner duo fredag den 16. nov. kl 20 på Scene1. De har sammen udviklet et skønt musikalsk univers, hvor Ana’s klare stemme og originale guitarspil sammen med Bjarkes unikke violinspil bjergtager publikum. De har begge en lang karriere bag sig.
Ana Silvera er fra London og uddannet på Guildhall Scool of Music og for sin seneste CD blev hun nomineret til British Academy of Songwriters, Composers, and Authors Award. 
Bjarke Falgren er kendt for sit enestående violinspil. Han har turneret verden over og som komponist, kapelmester og underviser på konservatoriet har han udfoldet sit enestående  musikalsk talent.
De to musikeres samarbejde begyndte sidste år ved en optagelse til ”Møns Sessions” som det allerede er nogen bekendt. Små musikalske musikvideoer optaget ved solnedgang på smukke steder på Møn. Mønboen og multikunstneren Emile Carlsens geniale koncept giver musikerne frit spil i den åbne natur i ”Møn Sessions”.
Oplev nu Ana Silvera og Bjarke Falgren live på Scene1!
Faktabox.
Tid: fredag den 16. nov. 2018 kl. 20
Sted: Hårbøllehuset, Vindebækvej 48, 4792 Askeby
Entre: kr. 130,-, børn halv pris.
Billetbestilling: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - eller 21277654 
 

Entre har du lyst til at læse, hvad kunstnerne siger om Scene1,

tryk her eller brug www.scene1.eu 
og læs deres egen hjemmeside.