HÅRBØLLEHUSET

Kulturhuset på Møn

Scene www.scene1.eu

scene1 - STØRRE INDVENDIG END UDVENDIG
Men en advarsel : Husk, at scene1 er vanedannende!

.............................

scene1 cuban Night udsolgOG Scene 1's næste arrangement   

"Cuban Nigths” besøger Scene1. Fire forrygende cubanske stjerner. Eliel Lazo er en troldmand og en verdensstjerne på congas. Og Yasser Pino ligeså på bas. Det er på de to herboende musikeres foranledning lykkedes at samle dette cubanske superhold. Ivan "Melon" Lewis tilhører den nye generation af uimodståeligt virtuost spillende cubanske pianister, og når han sættes sammen med trommefænomenet Ernesto Simpson er der lagt op til en unik musikalsk oplevelse. 
 

Forud for besøget på Scene1 har de fire musikere spillet sig varme tre aftener på Jazzhus Montmartre. ”Så når de ’lander’ på Møn søndag eftermiddag får vi et festfyrværkeri af afrocubansk jazz i verdensklasse.” fortæller Kirsten Fahnøe.

Gå ikke glip af dette festfyrværkeri af afrocubansk jazz i verdensklasse på MØN på Scene1 søndag den 23. okt. kl. 15. Kom til MØN! 


FAKTA BOKS:
Arrangør: Scene1
Tid: søndag den 23. okt. kl. 15
Sted: Hårbøllehuset, 4792 Askeby
Entré: 100,- unge u 25 halv pris
Reservation: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. (eller mobil 2921 3171)

 

 


Har du lyst til at læse, hvad kunstnerne siger om Scene1, så tryk her eller brug www.scene1.eu og læs deres egen hjemmeside.