HÅRBØLLEHUSET

Kulturhuset på Møn

 

Scene www.scene1.eu

scene1 - STØRRE INDVENDIG END UDVENDIG
Men en advarsel : Husk, at scene1 er vanedannende!
 

NÆSTE ARRANGEMENT
LINE KNUTZONLINE KNUTZON GÆSTER SCENE1 I HÅRBØLLEHUSET

Søndag den 6. maj kan man møde den prisbelønnede dramatiker og forfatter Line Knutzon i Hårbøllehuset. Line Knutzon er aktuel med sin bog ”Camille Clouds Brevkasse”, som hendes foredrag vil tage afsæt i.

Camille Cloud er en fiktiv karakter, der første gang dukkede op i bogen ”Fri Flet”, som Line Knutzon skrev sammen med Mette Moestrup og Naja Marie Aidt. I Line Knutzons nye bog er Camille Cloud den kontante, ærlige og hårde brevkasseredaktør. Af bogens bagside fremgår det, at hun har svar på alt, hun er tidens svar og tidens lyd – for hun har succes og har tænkt på alt, før hun blev født.
Og så er hun ”uddannet indenfor alt muligt forskelligt inden for alt muligt”.
Hun svarer på mange, meget forskellige spørgsmål om små og store problemer. Eksempelvis et fra en kvinde på 45 år, med to børn, der leder efter et gratis sted at bo på sin egen krop.

For Line Knutzon er Camille Cloud en karikeret personificering af selvhjælpskulturen: ”hun siger nogle almindeligheder – hun giver nemme løsninger og nemme svar – og de svar er meget umenneskelige.”
Line Knutzon skriver i et sprog, der er super energisk, humoristisk spiddende og absurd på den lattervækkende genkendelige måde.

Kom og hør Line Knutzon den 6. maj i Hårbøllehuset. Hvem ved - måske dukker Camille Cloud op.

FAKTABOKS
SØNDAG DEN 6. MAJ KL. 15.00
Sted: Hårbøllehuset, Vindebækvej 48, 4792 Askeby
Entre: kr. 120,- Unge u. 18 år gratis.
Reservation: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller mobil 2127 7654 (ikke sms)

 
Har du lyst til at læse, hvad kunstnerne siger om Scene1,
tryk her eller brug www.scene1.eu 
og læs deres egen hjemmeside.