HÅRBØLLEHUSET

Kulturhuset på Møn

Scene www.scene1.eu

scene1 - STØRRE INDVENDIG END UDVENDIG
Men en advarsel : Husk, at scene1 er vanedannende!

.............................

OG Scene 1's næste arrangement    
  

SOY Cubana postercopy 3502 

Ny aktuel dokumentarfilm på Scene1

’SOY CUBANA’

Når lyset dæmpes på Scene1 i  Hårbøllehuset søndag den 25. sep. kl. 15 rejser vi med Anja Dalhoffs’ film ’Soy Cubana’ til Cuba og får et stærkt indblik i det cubanske samfundsliv og kultur. Anja Dalhoff er filminstruktør, manuskriptforfatter, producent og fotograf. Hun har modtaget to Robert priser og en 1. pris ved Havanna Filmfestival 2000 og Europæiske Kvinders Pris i 2009.

’Soy Cubana’ er en skildring af to kvindernes liv gennem 10 år i et samfund med socialistisk styre. Filmen viser et nuanceret og autentisk billede af hverdagen og de udfordringer livet byder i storbyen Havana.

Filmen følger i et nært portræt de to cubanske kvinder Anahiz, der er kunstner og Mercedes, der er arkitekt. Filmen går tæt på deres liv, drømme, sorger og glæder.

Parallelt med de to kvinders udvikling følger filmen udviklingen i Cuba. Fra Fidel Castros socialistiske styre omkring 2005 til Raul Castros overtagelse af præsidentposten i 2006 og de følgende år, hvor der indførtes en række omsiggribende reformer. I 2015 beskrives tilnærmelsen til USA og cubanernes reaktion på de nye tider. Filmen er underholdende, humoristisk og samtidig oplysende. Anja Dalhoff indleder og fortælle om filmens baggrund og tilblivelse og efter filmen er der rig mulighed for at snakke og stille spørgsmål. Anja Dalhoff har naturligvis et indgående kendskab til udviklingen i Cuba gennem mere end 10 år. KF

 

 

 

FAKTA BOKS

Arrangør: Scene1

Tid: søndag den 25. sep. kl. 15

Sted: Hårbøllehuset, 4792 Askeby

Entré: 100,- unge u 25 halv pris

Reservation: 2921 3171

 


Har du lyst til at læse, hvad kunstnerne siger om Scene1, så tryk her eller brug www.scene1.eu og læs deres egen hjemmeside.