HÅRBØLLEHUSET

Tilmeld dig ugentligt nyhedsbrev.

* obligatorisk
*
 

 

 Scene www.scene1.eu

scene1 - STØRRE INDVENDIG END UDVENDIG
Men en advarsel : Husk, at scene1 er vanedannende!
 

SCENE1 karsenpharoe "STEMMEN" KARSTEN PHARAO Har du hørt…

Den velkendte stemme i Danmarks Radio. Bibliotekar, journalist, radiovært, programmedarbejder, foredragsholder og oplæser Karsten Pharao har gennem en menneskealder lydt i æteren. I 10 år var han redaktør for DR’s litteraturredaktion og programmerne ’Alfabet’ og ’Selvsving’ ligesom han har været tilknyttet DR’s Børne- og Ungdomsafdeling. I dag er han freelancemedarbejder på Den2Radio og også vært på programmet "Pharaos Cigarer" på Radio24syv, som kan høres hver lørdag aften.
Indlæsning af lydbøger er et af Karsten Pharao store specialer, såvel af klassikere som Steinbeck, Hemingway, Dostojevskij, Pontoppidan, August Strindberg som af nyere skønlitteratur af bl.a. Salman Rushdie og Kim Leine. Et af hans største ønsker er netop gået i opfyldende: at indlæse ’Ulysses’ af James Joyce. Det kan et stort publikum glæde sig til.
Netop at lytte til en stemme, der er fyldt med ro, det skærper opmærksomheden. Det får publikum lejlighed til, når han søndag den 3. nov. gæster Scene1. Hvad Karsten Pharao vil læse op og fortælle om, det får vi at høre den søndag.

Faktabox.
Tid: søndag den 3.nov. kl. 15
Sted: Hårbøllehuset, Vindebækvej 48, 4792 Askeby
Entre: kr. 100,- børn halv pris.
Billetbestilling: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - eller 21277654 (ikke sms)

 
 
har du lyst til at læse, hvad kunstnerne siger om Scene1,
tryk her eller brug www.scene1.eu 
og læs deres egen hjemmeside.