HÅRBØLLEHUSET

Kulturhuset på Møn

 Scene www.scene1.eu

scene1 - STØRRE INDVENDIG END UDVENDIG
Men en advarsel : Husk, at scene1 er vanedannende!
 
sceme1 Sylvia"SYLVIA"
 

Store ord på Scene1

Så er der TEATER på programmet, når Scene1 åbner dørene fredag aften den 25. jan. kl. 20.

’SYLVIA’ er er en teatermonolog om den amerikanske forfatterinde Sylvia Plath. Det er et intenst og usentimentalt portræt af en af det tyvende århundredes store kvindelige forfattere. Hudløst fortalt med hendes egne ord om: forfatterambitioner, depression, selvmordsforsøg, elektrochok og mødet med den altoverskyggende store kærlighed i digteren Ted Hughes. Inden sit selvmord i 1963 nåede hun at udgive digte, essays, og romanen Glasklokken, som blev hendes store litterære signatur for eftertiden.

Det er skuespillerinden Pernille Lyneborg, der bærer forestillingen igennem - helt uimodståeligt.  

Pressen CPHCULTURE gav 5 stjerner: 

”Det er det lille produktionsselskab "Obskuret", der står bag denne velformede monolog, som er baseret på forfatterindens hovedværk "Glasklokken" samt hendes dagbøger og digte.. 

Rollen som Sylvia Plath er ganske krævende, for den fordrer både skarp intelligens og hudløs sårbarhed. Men lykkeligvis rummer Pernille Lyneborg begge dele og meget mere.. 

SYLVIA kunne nemt være blevet en uudholdelig traurig oplevelse, men med Susanne Storm som kyndig instruktørkonsulent har forestillingen opnået scenisk variation understøttet af et flot lysdesign. Men det er og blive Pernille Lyneborgs præstation, forestillingen afhænger af, og den er så betagende, at man fristes til at kalde den for karrierens allersmukkeste skuespillerbedrift.”

Det er 6. år i træk, scene1 har den store fornøjelse at kunne præsentere publikum for en teaterforestilling af en helt særlig karakter. Der opstår en meget fortættet stemning, når man som publikum er så tæt på skuespilleren. Det skal opleves! 


Det er allerede fredag 25. januar kl 20 ,
så skynd dig at melde dig til dette usædvanlige arrangement på

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. (eller mpbil 2127 7654)

entré 120 kr
 

​​​​​​​
 
 
 
 
 
 

Entre har du lyst til at læse, hvad kunstnerne siger om Scene1,

tryk her eller brug www.scene1.eu 
og læs deres egen hjemmeside.