HÅRBØLLEHUSET

Kulturhuset på Møn

Scene www.scene1.eu

scene1 - STØRRE INDVENDIG END UDVENDIG
Men en advarsel : Husk, at scene1 er vanedannende!

.............................

OG Scene 1's næste arrangement    
 

kultimangoesStor hot sommerferie koncert.
Det er hot, det er godt, det er sommer! For nu kommer The KutiMangoes og spiller et brag af en koncert med afrikanske rytmer.
søndag den 26. juni kl. 15
Hårbøllehuset, Vindebækvej 48, 4792 AskebyEntré: kr. 100,- unge u. 25 år halv pris
Reservation: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
(eller mobil 29213171).
Som en sprudlende finale op til sommerferien spiller den prisnominerede gruppe The Kultimangoes koncert den 26/6. Det er 'afro-beat-soul-jazz'. Det hele i et smukt orgie af lyd og toner. 
OM "THE KUTIMANGOES":
De 6 musikere i The KutiManmgoes forsøger ikke at kopiere lyden af afrobeat legender som Fela Kuti, men de fokuserer på at finde sjælen i den vestafrikanske musik og kombinere den med andre musiske elementer hentet fra hele verden.   De lader sig inspirere af den afrikanske musik og kultur og samarbejder med spændende, dygtige afrikanske musikere.   I 2013 indspillede de det Danish Music Award prisvindende debutalbum AFRO-FIRE, og de har indspillet opfølgeren i Burkino Faso og Mali for nylig.   Der blev også lavet en dokumentarfilm om mødet mellem de danske og vestafrikanske musikere, hvor musikken er brobyggeren mellem kulturerne.   "Musikken bliver først levende, når vi deler den!" siger det globalt orienterede band.   I efteråret 2015 rejste bandet på turné i Sydkorea og Kina, hvor de spillede på nogle af Asiens mest prestigefyldte festivaler, bl.a. for 15.000 syngende og dansende koreanere.   Efter endnu en DMA pris, denne gang for bedste World Music Track, blev bandet inviteret i DR Aftenshowet for at fortælle om succesen.   Bandet udgøres af Michael Blicher på sax og fløjte, Gustav Rasmussen på trombone og guitar, Aske Drasbæk saxofoner, Johannes Buhl Andersen på fendre rhodes og Moog bas, Morten Ærø på trommer og Casper Mikkelsen percussion.   The KutiMangoes skaber inciterende musik, der taler til både sjælen og danselysten.   Kom bare og mærk det selv.

Har du lyst til at læse, hvad kunstnerne siger om Scene1, så tryk her eller brug www.scene1.eu og læs deres egen hjemmeside.