HÅRBØLLEHUSET

Kulturhuset på Møn

Café Måske
Hver lørdag fra 11 - 14 for medlemmer af HOB

Siden 2005 har der hver lørdag fra kl. 11 - 14 været åbent i Café Måske". Her har du kunnet kommet og købe en kop kaffe og et stykke hjemmelavet kage, brød eller andet, som de frivillige medlemmer af HOB nu finder på. For det skal siget, at det er lykkedes at finde cafeværter hver lørdag. (Der er vist 2 lørdage som er misset).  

STORT og småt

….bliver udvekslet, vendt, drejet og diskuteret. Dagens avisoverskrifter, fuglene i haven, forårets komme, børnehave, børn og børnebørn, boligpriser, bogbussen, bytteobjekter, buler og biltrafik i byen. Verdenssituationen! Onsdagssuppe, fredagsmiddag, farven på himlen. Dark Sky, sort sol, cykeltur i skoven.

Alt sammen på en helt tilfældig og dejlig lørdag i Café Måske, som året rundt er et samlingspunkt for Hårbølle og omegns beboere.

Derfor er forslaget fra en af vores trofaste værter, om at sikre kontinuiteten, kærkomment, nemlig at du/I tegner dig/jer for et antal lørdage henover året.

Tegn en Lørdagscafe-anpart

Det kan være alt fra 2-8 eller mere. Du/I kan vælge datoer eller hvilke måned(er) der er bedst. Herefter laves en årsoversigt på hjemmesiden (kalenderen) med navnene. Det vil naturligvis være muligt at bytte indbyrdes, skulle man blive forhindret på ’sin’ lørdag.

Send en mail med ’dine lørdage’ til mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  
Har du haft en Café Måske skal overskuddet indsættes på HOBs konto: reg. nr.:0644 kontonr. 1031066.  Husk at angive arr./dato og navn på indbetaler!   ¨Det er en dårlig ide at bringe kontanter til Banken og sætte ind. Det koster gebyr på 40 kr. Betal via netoverførsel eller mobile Pay, eller aflever pengene til Rita Nielsen eller Johnni Buch
 

2.12. Bente Egedorf og Bent Jørgensen
9.12. Malene Olsen og Esben TISMANI Holmefjord
16.12. Ledig
23.12. Ledig
30.12. Ledig

 

5f HARBOLLEHUSECAFE

Man skal ikke kede sig i Hårbølle. 
Se en lille reklamefilm for Hårbøllehuset  tryk bare her